здравейте,като запаля колата ( при студен двигател) тресе да си ебе мамето,оборотите и падат под 900....При продължително форсиране се оправя.Сега закачих и климатика и вече постоянно на празен ход падат оборотите и тресе.Какво да правя ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос за Тресене
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщениездравейте,като запаля колата ( при студен двигател) тресе да си ебе мамето,оборотите и падат под 900....При продължително форсиране се оправя.Сега закачих и климатика и вече постоянно на празен ход падат оборотите и тресе.Какво да правя ???
Comment
-
клима
разбирам Ви колеги,но при мен е постоянно.Пусна ли климатика оборотите падат моментално на 500 и тресе много.на светофар или задръстване цялата кола подска4а направо.подам ли газ се оправят ,ама щото стават към 1000,но спря ли да подавам и винаги падат.Айде на дълъг път подържам скорост и обороти,ама в градско как да давам постоянно газ,трябва и да спирамАлфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката
Comment
-
Тия дизели не са ми познати , но ако имат регулатор за оборотите на празех ход,аналог на моторчето за празен ход при бензиновите е от него.Давам само идея.Нека спецовете по дизели се изкажат по въпроса!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
клма
спец климато-техници,къде сте е.Кажете ко да прая с тая мания.Значи няма лапма,няма нищо.Сипвам ся една една малко шано нафта,ама си е добре де,преди да сложа климата вървеше като смок,ся с климата се едно дърпам ремарке отзад,ама пак си тресеАлфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТия дизели не са ми познати , но ако имат регулатор за оборотите на празех ход,аналог на моторчето за празен ход при бензиновите е от него.Давам само идея.Нека спецовете по дизели се изкажат по въпроса!при мен и падат оборотите но не много
падат доста когато колата загрее и бързата скорост на перката работи а в тия жеги е неизбежно
климатика ти в крайна сметка е втора ръка...възможно е да не е много ефективен и за това да тормози двигателя доста и по-рядко да изключва
със стария ни агрегат беше същото.Трудно му беше да потдържа студено и за това по-дълго време работеше и разбира се тормозише двигателя повече
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениенямат моторче за празен ходпри мен и падат оборотите но не много
падат доста когато колата загрее и бързата скорост на перката работи а в тия жеги е неизбежно
климатика ти в крайна сметка е втора ръка...възможно е да не е много ефективен и за това да тормози двигателя доста и по-рядко да изключва
със стария ни агрегат беше същото.Трудно му беше да потдържа студено и за това по-дълго време работеше и разбира се тормозише двигателя повече
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе съм си и помислял за моторче,а за някакъв регулатор за оборотите на празен ход.Моторчето го дадох само за пример.Може и от комп да се се регулират чрез друг механизъм.Иначе си е чист технически пропуск!имам предвид,че ако при вкл. климатик ги настрои както трябва(малко под 1000об.)то след като го изключи ще му държи 1300 об. примерно
има и един друг механизъм но той е само за студен старт и май никой го нямаAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
Comment